måndag 15 september 2008

BIG IN JAPAN FTW!!!

DSC01955 Tack Nils för att du promota min webbshow på din blogg :) NISSEPISSE FTW!

Vill du se showen är det bara att kolla på inlägget nedan ;). Idén till showen kom från den überkassa skräkrullen "Scoartched heat" med den legendariske svensken Harald Treutiger i huvudrollen. I en av de miljoner kassa scenerna i filmen börjar han tala med handfatet. Det hela slutar med att han får se en spindel och blir jätterädd!!! Det måste nästan ses ;)

Iaf så kommer ett nytt avsnitt i dramaserien om typ några dagar, och vi har hela 5 avsnitt inplanerade (Vi=Jag och Joel). Det senaste avsnittet är till hälften klart, och en sen där jag spelar mot mej själv utlovas. Igår skulle egentligen sista delen vara inspelad, men min kamera fick ett seriöst fall av AIDS. Idag mår min kamera bättre, så inspelningen äger väll rum om en liten tid :->.

storijapan Ni som missade Henrik Schyfferts senaste TV-projekt "Stor I Japan", missade verkligen något speciellt. Programmidéen går ut på att skicka två av Sveriges minst fulaste och mest okända tv-personligheter till Japan, för att se om man kan bli känd.

Det var SOOOOOO AWESOME XD XD!!! Killarna gnäller hela tiden, och är på något märkligt sett grymmt sköna :D. Jag vågar inte berätta för mycket om va som hände, det får ni kolla upp sen ;P

Söndagar efter "Hål i Väggen"(som också var nice), se det, känn det, VAR DET!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, och du tackar mig genom att lägga upp en så otroligt sexig bild av mig ;)

By the way, hål i väggen är ju snott från det japanska programmet "Human Tetris", japan-tv nörd som man är...